Merged
Familieverkstedet PDF Skriv ut E-post

Familieverkstedet AS ble etablert i januar 2009. Firmaet har aksjonærer som på ulike måter er knyttet til kirkelige miljøer i Norge.

Investorer i Familieverkstedet er:

• Bymenigheten - Sandnes
• FriBU (Frikirkens Barn og Unge)
• Acta (Barn og unge i Normisjon)
• Betaniastiftelsen
• Vestad Lighting

 

Produktansvarlige:

Ingrid Halvorsen Heskje: Født 1962, gift med Svein, har to døtre. Har vært engasjert i barnearbeid i nærmere 30 år. Har vært ansatt I Sandnes frikirke med hovedansvar for arbeidet knyttet til aldersgruppa 0 - 15 år (inkludert konfirmantarbeid). Jobber nå som barne- og tenåringskonsulent i FriBU sentralt, i tillegg til engasjementet i Familieverkstedet. Har vært med på å utarbeide B-tween-spillet. Er frivillig medarbeider i Bymenigheten - Sandnes.

Ann Sigrun Vignes: Født 1975, gift med Kjetil, har 3 barn i alderen 4 - 11 år. Har vært engasjert i barnearbeid i tilknytning til ulike menigheter de siste 15 årene. Har vært ansatt i Bymenigheten-Sandnes med ansvar for barnemenigheten. Er utdannet adjunkt, med grunnfag i musikk og i dramapedagogikk. Jobber som lærer i ungdomsskolen i tillegg til engasjementet i Familieverkstedet. Er frivillig medarbeider i Bymenigheten - Sandnes.

 
Bestill materiell