Merged
Super Family-feiring i Storsalen PDF Skriv ut E-post
Skrevet av HBS   
tirsdag 01. desember 2009 08:52

Helt SUPER Super Family-feiring

Endelig er Storsalens Super Family-feiring igang! Her hang lattern løst hos store og små! Trond Cruz er allerede blitt stor helt for både store og små! Og 31.januar kan du se han igjen...i Storsalen!


Ann Kristin Tosterud, 25. november 2009

Og det er det nok mange som vil skal man tro rapportene etter forrige søndag i Storsalen. Endelig sa mange i etterkant. Et opplegg jeg kan ta med meg venner med barn på! En liten fireåring synger til DVD han fikk med seg hjem. Han som før syns kirke var kjedelig...nå lurer han på når neste Trond Cruz er.

Også Vårtland skryter av gudstjenesten. Under overskriften « Skikkelig ellevill gudstjeneste» skriver de blant annet at her får små og store lage så mye liv og leven de bare vil!

Storsalens Super-Family feiring har hentet ideen sin fra familieverkstedet sitt «Show-it» og det opplevelsen til de som var der var at dette var et gjennomarbeidet opplegg til glede både for store og små!

Eirik Hauge og Kristin Helgen Spernes gav alt som proglamledere. Og fikk god hjelp fra Oslo Soul Teens og dramatikere fra Oslo Soulchildren! Og 31. januar er man igang igjen! Så bare å sette av datoen i kalenderen om du skulle ha vært så uheldig å ha godt glipp av første samling!

Har du tilbakemeldinger på første samling, så kan de sende den til oss! Mailen er // Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Denne kan du OG bruke hvis du føler på kallet til å bidra med noe! Alltid plass til flere på laget:)

Se de flotte bildene på www.storsalen.no

Sist oppdatert mandag 15. mars 2010 20:21
 
Bestill materiell